Belijningsrobot in gebruik!

 

 

 

Afgelopen dinsdag is de belijningsrobot van Turf Tank in gebruik genomen. Hiermee zijn wij de eerste vereniging in Overijssel die deze robot in eigen beheer heeft. Een enorm mooie ontwikkeling binnen onze vereniging en een fantastisch hulpmiddel voor onze vrijwilligers die zich bezighouden met het onderhoud van ons sportpark. Wat zit daar een boel tijd in en wat is het mooi dat er via de enquête nieuwe aanmeldingen gekomen zijn om te helpen.

 

 

 

Deze robot “kalkt” onze lijnen zelfstandig waarbij de robot alleen maar naar het begin gereden hoeft te worden. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van Turf Tank of op YouTube.

 

 

Jarenlang heeft ons erelid Roelof Schokker de lijnen van onze velden “gekalkt”, helaas is hij nog niet zo lang geleden van ons heengegaan. Roelof was tot een paar weken voor zijn overlijden nog bijna dagelijks op de velden te vinden voor allerlei hand- en spandiensten. Wat een enorme toewijding had Roelof aan onze vereniging, dit was echt ongekend. Om deze inspanning op een passende manier te waarderen is besloten om Roelof op een speciale manier te eren en in onze herinnering te laten voortleven. In samenspraak met de familie en de onderhoudsploeg is besloten onze belijningsrobot “Roelof” te noemen.