Nieuwe Coronamaatregelen

Het demissionair kabinet heeft op 12 november een flink pakket aan aanvullende maatregelen tegen het Coronavirus aangekondigd. De grootste maatregel voor ons is dat er geen publiek meer is toegestaan bij wedstrijden.

Vanaf zaterdag 13 november om 19:00 uur is het voor spelers en speelsters van 18 jaar en ouder, zowel van DVC Dedemsvaart als van bezoekende teams, verplicht om een CTB (Corona toegangsbewijs) te tonen om de kantine in te komen.

Kantine
De kantine zal op doordeweekse dagen gesloten blijven. Als er wedstrijden zijn op doordeweekse dagen zal er thee gefaciliteerd worden, maar de kantine blijft gesloten. In het weekend zal de kantine openblijven voor spelers en begeleiders. Spelers van 18 jaar en ouder moeten bij het betreden van de kantine een CTB laten zien. Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

DVC Dedemsvaart is nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met handhaven van de CTB-check bij de ingang van de kantine. Ben jij of ken jij iemand die ons wil helpen? Stuur dan een mail naar bestuurdvc@outlook.com.

Begrip
Naast de bestaande maatregelen krijgen we er dus een aantal maatregelen bij. We begrijpen dat dit voor frustratie kan zorgen, helaas hebben wij geen directe invloed op deze maatregelen. Indirect wel. Wij vragen dan ook aan al onze leden en bezoekers om zich aan de regels te houden en vooral het gezonde verstand te gebruiken. Iedereen is al een lange tijd klaar met het Coronavirus, wij ook.

Laten we met zijn allen het gezonde verstand gebruiken en op die manier ons steentje bijdragen.

 

  • Bestuur DVC Dedemsvaart