DVC 3 (za) in nieuw tenue door sponsoren Arkes en Karst

DVC 3 zaterdag is door een 2 tal sponsoren in het nieuw gestoken. Niet alleen wedstrijdkleding maar ook nog een presentatiepak.
Sponsoren: Installatiebedrijf Arkes Dedemsvaart en Snackbar Karst aan de Julianastraat te Dedemsvaart. Stefan Arkes zijn zoon, Wesley, voetbalt in het team en Maarten van de Weide zoon van de eigenaren Karst en ondertussen medeeigenaar zijn beide kameraad van vele spelers in dit team. Een super combinatie.

Arkes verzorgt voor u alle elektra werkzaamheden zoals:

Pv installaties
Duurzaamheids- toepassingen
Xcomfort Domotica
KNX Domotica
Gebouwbeheer systemen
Zorg oproepsystemen
Verlichting school vision
Verlichtingsinstallaties
Noodverlichtingsinstallaties
Electro technische installatie
Geluidsinstallaties
Intercom systemen gekoppeld met Telecom
Geautoriseerde sluitplan Electro technisch
CCTV installaties
Data/telecom communicatie
Brandmeldinstallaties
Advies

Snackbar Karst

Op zoek naar een cafetaria in Dedemsvaart?

De lekkerste Snackbar van Dedemsvaart! Al jaren lang staat Snackbar Karst garant voor kwaliteit en gemak tegen betaalbare prijzen. Kom ook eens een kijkje nemen! Gastvriendelijk, gastgericht en een goed product. Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar vooral ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! En daar werkt Snackbar Karst aan sinds 1998.

Snackbar Karst biedt een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes, frites, snacks,menu’s, milkshakes, ijs en dranken . Voor ieder wat wils. Daarnaast werken ze elke dag aan verrassende en bijzonder lekkere nieuwe producten. Natuurlijk erg betaalbaar zoals u van Snackbar Karst mag verwachten. Met een groot en gezellig terras kunt u heerlijk genieten en bieden zij meer dan alleen heerlijk eten.

Deze vriendegroep voetbalt al een paar jaar samen en zijn afgelopen jaar kampioen geworden in de 6de klasse. Een mooie prestatie van het team en begeleiding.
De begeleiding van dit team wordt door 2 top trainers gedaan te weten Richard Hans en Wim Koopman die hun kunsten vroeger op de Dedemsvaartse velden hebben vertoond.
Leider van dit team is Nico Jonker. Een man op de achtergrond die zorgt dat het team aan niets ontbreekt.
Sponsoren bedankt!