DVC en Prins Sport sluiten nieuwe verbintenis voor de komende 5 jaar

DVC Dedemsvaart en Prins Sport breken samenwerking open en sluiten nieuwe verbintenis voor de komende 5 jaar. Afgelopen dinsdagavond ondertekenden DVC Dedemsvaart, Prins Sport en Craft het contract voor de nieuwe samenwerking.

DVC Dedemsvaart en Prins Sport werken al enige jaren zeer succesvol samen. “We zijn zeer content met het partnership met Prins Sport. De leveringen zijn altijd zeer snel en de service is van hoge kwaliteit”, aldus Van Duren en Snoeijer namens DVC Dedemsvaart. Prins Sport is gevestigd in Hardenberg en staat bekend om haar uitgebreide assortiment en grote voorraden. Naast het partnership tussen Prins Sport en DVC Dedemsvaart, is de organisatie al enkele jaren lid van Businessclub Dedemsvaart.

Met de nieuwe verbintenis start er ook een ander nieuw hoofdstuk in Dedemsvaart: CRAFT! “Craft staat bekend om haar kwalitatief goede kleding gepaard met een meer exclusieve uitstraling. We zijn ambitieus en willen met DVC Dedemsvaart  de komende jaren op alle fronten grote stappen maken. Uitstraling qua kleding is daar een belangrijk onderdeel van. De keuze voor Craft was dan ook snel gemaakt”, aldus Van Duren en Snoeijer.

Op de foto van links naar rechts: Mathijs van Duren (DVC Dedemsvaart), Thomas Snoeijer (DVC Dedemsvaart), Robert Prins (Prins Sport) en Annemarie Sluiter (Craft). Robert Prinsen (DVC Dedemsvaart) en Thijs Iliohan (DVC Dedemsvaart) ontbreken op de foto.