DVC wint eerste competitiewedstrijd overtuigend van Fit Boys

DVC Dedemsvaart is de competitie goed begonnen! Een 5-0 overwinning op Fit Boys zorgt er voor dat DVC samen met vv Hoogeveen en ZZVV bovenaan staat. Met vuurwerk zowel naast als op het veld was het een vermakelijke middag voor de aanwezige toeschouwers, die in grote getalen langs de lijn stonden.

Met fakkels, gezang en muziek kwamen de spelers van DVC en Fit Boys het veld op. De goede sfeer werd meegenomen in het spel van de oranjehemden. Al na drie minuten ontplofte iedereen langs de lijn toen Martijn Ballast na drie minuten een vrije trap geweldig de kruising in schoot. Na een klein kwartiertje maakte Melvin Hulleman, die een heerlijke middag kende, zijn eerste doelpunt en DVC’s tweede.

Na een half uur werd een geweldige aanval snoeihard ingeschoten door Dimitri Tempelman. Na rust duurde het even voordat er weer gescoord werd. Melvin Hulleman maakte met twee doelpunten in de tweede helft zijn hattrick compleet en zette zo de eindstand van 5-0 op het scorebord.

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig op sportpark de Boekweit. Volgende week speelt DVC een uitwedstrijd tegen Nieuwleusen! Via Twitter is deze wedstrijd op de voet te volgen.