Perfect Cars hoofdsponsor DVC Dedemsvaart tijdens Protos Weering Toernooi!

Op dinsdag 27 december start het jaarlijkse Protos Weering Toernooi. DVC Dedemsvaart doet dit jaar voor het eerst mee sinds haar oprichting.

Ondernemer Mark Ravenhorst is al jaren trouwe sponsor van het voetbal in Dedemsvaart. De afgelopen 4 jaar was hij met Arizona Snack & Diner hoofdsponsor van SCD’83, de zaterdagvereniging. DVC Dedemsvaart is dan ook zeer content met het verlengen van de samenwerking voor de komende 4 jaar. Perfect Cars zal tijdens het jaarlijks zeer goed bezochte toernooi het uithangbord zijn van DVC Dedemsvaart. DVC Dedemsvaart zal het in de poule moeten opnemen tegen: vv Hoogeveen (zondag), Olympia ’28, Avereest en Zwolsche Boys.

Perfect Cars

Perfect Caris is gevestigd in Nijverdal en specialist op het gebied van in- en verkoop van Youngtimers. Een youngtimer is een auto van minimaal vijftien jaar oud is die in de toekomst een klassieker (oldtimer) wordt zodra deze oud genoeg is. Perfect Cars heeft doorlopend een riant aanbod van uiteenlopende merken, onder andere: BMW, Mercedes en Jaguar. Benieuwd naar het aanbod? Neem gerust eens een kijkje op de website: Home | Perfect Cars in NIJVERDAL of bezoek de showroom in Nijverdal.

Adres: Smidsweg 60, 7441EN Nijverdal
Naast het zaalteam tijdens Protos, blijft Ravenhorst als sponsor nog breder betrokken bij DVC Dedemsvaart.

Ook op de kleding van de succesvolle 019 lichting pronkt de naam van Arizona Snack & Diner de komende 4 jaar en op de kleding van het G-Team van DVC Dedemsvaart, de naam van Stichting de Voart.

Arizona Snack & Diner is gevestigd in Dedemsvaart op A-locatie bij de welbekende Kalkovens. Arizona staat bekend om haar uitgebreide kaart en ruime restaurant waar u heerlijk kunt zitten en genieten van uw maaltijd!