David Leeuw nieuwe hoofdtrainer DVC Dedemsvaart

DVC Dedemsvaart heeft een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023/2024. De 40-jarige David Leeuw, die de afgelopen drie seizoenen de eindverantwoordelijke was bij SVN’69, heeft een contract voor een seizoen getekend. Hij volgt Pim Donker op die twee jaar hoofdtrainer is geweest bij DVC Dedemsvaart.

Leeuw kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij DVC Dedemsvaart: “ Ik denk dat er veel potentieel is binnen de club. Daarnaast is de club ambitieus en wil het streven om de 2e klasse te bereiken. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om deze ambitie waar te maken”.

Leeuw is in het dagelijks leven docent op het Deltion College en voor zijn periode als hoofdtrainer bij SVN’69 was hij vijf seizoenen actief in zijn woonplaats bij SV Nieuwleusen. Een seizoen als assistent- en vier als hoofdtrainer.

Michael de Vries is blij met de komst van Leeuw: “ Wij denken in David een trainer hebben gevonden met wie wij onze ambities waar kunnen maken. David is een verbinder die verder kijkt dan het eerste elftal alleen”.

David Leeuw (links) en Thomas Snoeijer (TC DVC Dedemsvaart) poseren met het shirt van DVC Dedemsvaart.