Drie versterkingen DVC Dedemsvaart

Dedemsvaart, 10 juni 2024 – DVC Dedemsvaart kondigt met trots aan dat Aron Drent en David Kampinga terugkeren bij DVC Dedemsvaart, ook heeft DVC Dedemsvaart zich versterkt met Robbert Elken die de afgelopen jaren speelde voor DESZ Zwartsluis.
Robbert Elken is een centrale verdediger van 32 jaar. Robbert is een leider type en heeft bij DESZ Zwartsluis ook een aantal jaren de aanvoerdersband mogen dragen. Robbert verhuist met zijn vriendin naar Dedemsvaart en zodoende is het contact met DVC Dedemsvaart ontstaan.
Aron Drent, is een dynamische middenvelder en keert na één seizoen bij vv Noordscheschut terug op het oude nest. Zijn technische vaardigheden, inzicht en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om na zijn zware knieblessure uit te groeien tot een vaste waarde bij de tweedeklasser.
David Kampinga, is een veelzijdige speler die zijn kwaliteiten op meerdere posities heeft bewezen, hij keert terug na een avontuur bij HZVV en vv Noordscheschut. David heeft een periode van blessureleed achter zich en wil zich bij DVC Dedemsvaart ontwikkelen tot een basisspeler. Zijn loopvermogen en hoge tempo zijn een enorme aanwinst voor het team.
De komst van deze drie spelers wordt met veel enthousiasme begroet door zowel de technische commissie als de trainer van DVC Dedemsvaart. Hun enthousiasme, drive en talent gaan ongetwijfeld bijdragen aan de ontwikkeling van het team en het streven naar succes in het komende seizoen.
Trainer David Leeuw: “Ik ben echt heel erg blij met de komst van Robbert, Aron en David. Hun enthousiasme tijdens de gesprekken en de wil om te slagen bij DVC Dedemsvaart is aanstekelijk en kunnen wij goed gebruiken in de ontwikkeling van het team.”