DVC Dedemsvaart zoekt kantinevrijwilligers voor de zondag

DVC Dedemsvaart is dringend op zoek naar vrijwilligers die af en toe een kantinedienst willen draaien voor de 5 teams die op zondag voetballen.

Team “12e” speelt gemiddeld met 14 enthousiaste spelers van 10:15 – 11: 15 uur onderling een partijtje en een deel ervan zit dan nog even gezellig na.

Het 2e t/m 5e team speelt de ene week allemaal uit en de volgende week allemaal thuis (tenminste dat is de bedoeling).

De 2 kantinediensten die ’s zondags gedraaid worden:

De morgendienst van 08:00 – 12:00 uur. In het kort houdt de taak in dat men koffie zet voor de teams, broodjes smeert en bij wedstrijden even thee klaar zet in de rust. Tussendoor even wat jus klaar maakt voor de gehaktballen. Eigenlijk een rustige taak waarbij men gezellig een praatje kan maken, bakkie leut drinkt etc..maar wel z’n taak doet zoals het hoort.

Je bent er even lekker uit, spreekt veel mensen en met die verhalen kun je weer gezellig thuiskomen.

De middagdienst van 12:00 – 15:30/16:00 uur.

Deze dienst wordt normaliter altijd met z’n 2-en gedraaid daar men naast het serveren van drankjes ook de voetballers (en enkele supporters) van snacks voorziet. En natuurlijk ook in de rust de thee even klaar zet.

Meestal is er altijd een geweldige leuke sfeer en….tussentijds kijk je even mee naar het actuele eredivisie-voetbal op de TV onder het genot van een drankje en een balletje gehakt. Wat wil je nog meer op de zondagmiddag.

Tussen 15:30 – 16:00 uur wordt de afsluiting gedaan, alles opgeruimd en om 16:00 uur kan men met een voldaan gevoel weer op huis aan.

Voor wie is deze taak weggelegd?

Ben je lid van DVC Dedemsvaart (of ouder/verzorger van een jeugdlid) en nog geen vrijwilligerstaak doet, dan is dit misschien iets voor jou. Ook een voetballend lid op zaterdag kan dit doen.

OF

Je bent 16 jaar of ouder (wellicht geen lid) en je zoekt wat ervaring in de horeca om later naar zo’n soort functie te kunnen solliciteren, dan is dit ook een uitgelezen kans om deze werkervaring op je CV te zetten.

OF

Je hebt er wel oren naar om wat meer sociale contacten op te doen, zoekt naar gezelligheid etc…, twijfel niet en probeer ’t eens!!!

Je hoeft dus niet persé lid te zijn van de vereniging!

Het ontbreekt de teams op zondag aan reuring en gezelligheid van de prestatieteams, moeten nu ook afscheid nemen van hun vertrouwde kantine boven. Hoe mooi zou het zijn als er een groepje vrijwilligers op staat die hun een extra fijne speeldag kunnen geven zodat ze niet weer een seizoen hebben dat ze zichzelf moeten bedruipen. De spelers zullen het zeer waarderen en springen echt wel even bij als het te druk zou worden.

Twijfel dus niet: geef je op bij Rianne Michel, haar mailadres is riannemichel@gmail.com