DVC zet ongeslagen reeks voort bij BSVV

Op bezoek bij BSVV heeft DVC een lastige uitwedstrijd uiteindelijk over de streep weten te trekken. De mannen van Pim Donker wonnen met 1-2 op bezoek in Bovensmilde, de wedstrijd werd nog onnodig spannend.

Al na zeven minuten lag de bal in het netje. Het was een doelpunt opgezet door de Hullemanntjes van het team, Ramon gaf voor en Melvin kopte de bal tegen de touwen. Het doelpunt was een teken dat DVC een leuke middag ging hebben op het zonovergoten sportpark.

Het veld was klein en hobbelig, de tegenstander was gebrand op een resultaat. Geen ideale middag voor een rustig potje voetbal, maar DVC wist prima partij te bieden aan BSVV. Er werden de nodige kansen gecreëerd door de ploeg uit Dedemsvaart, maar het mag een wonder heten dat het bij rust nog ‘maar’ 0-1 stond.

Kort na rust kreeg DVC de rekening gepresenteerd voor het ontbreken van efficiëntie, BSVV maakte de gelijkmaker. Het was een tik, maar DVC bleef op zoek gaan naar doelpunten. Na een uur raakte Mick Kuilder met een afstandsschot de lat en niet veel later deed Martijn Ballast hetzelfde.

Uiteindelijk was het Melvin Hulleman die met zijn tweede treffer, opnieuw een kopbal, de voorsprong herstelde. Het was een slotfase waarin veel strijd geleverd werd en waarin DVC op haar achterste voeten stond, maar de drie punten gingen in het tasje en mee in de auto naar Dedemsvaart.

DVC heeft inmiddels een ongeslagen reeks van zeven wedstrijden te pakken, aanstaande zaterdag komt FC Klazienaveen naar de Boekweit. De ploeg uit Drenthe was de laatste die DVC wist te verslaan, dit gebeurde eind februari.