Geslaagde seizoensopening DVC Dedemsvaart

Zaterdag 30 september was het weer tijd voor de traditionele seizoensopening van DVC Dedemsvaart voor zowel leden, als sponsoren vanuit de Businessclub. Ondanks een nederlaag van het vlaggenschip kunnen we terug kijken op een geslaagde dag.

Grote dank gaat uit naar Rooth Partyservice die het geheel compleet verzorgde. Van een mooie stretch tent tot een heuse buiten bar, alles was tot in de puntjes geregeld. Tijdens en na de wedstrijd werd er ook aan de innerlijke mens gedacht door L’arte Del Sapore en Rooth.

Gelukkig werd er vandaag wel gewonnen door de dames (6-1)en het 2e (4-1) waardoor er uiteindelijk meer dan voldoende ruimte was voor vrolijke danspasjes op de muziek van DJ Henri Vogelzang. Tijdens het optreden van Zwarte Jannes vloog het dak er helemaal af en bleef het nog lang gezellig!

 

Ook de verloting bleek een groot succes. De kaarten voor de wedstrijd Nederland – Frankrijk (beschikbaar gesteld door ING) werden met enthousiasme in ontvangst genomen. Ook op de ballonvaart (Vd Kolk) en de hangstoel (Tropilex) werd positief gereageerd!