Niemand buitenspel!

Ook in ons land heerst armoede. 1 op de 11 kinderen groeit op in armoede, 1,4 miljoen huishoudens hebben te maken met schulden en 25% van de huishoudens in Nederland heeft te maken met betaalachterstanden, dit is niet gering en ongetwijfeld zijn er ook genoeg mensen in onze omgeving die te maken hebben met deze problematiek.

Om sporten mogelijk te blijven maken zijn wij als vereniging ook erg actief om mensen bekend te maken met de verschillende regelingen die er zijn. In een oogopslag is het mogelijk om via de website www.geldfit.nl/voetbal te zien welke regelingen er beschikbaar zijn in Nederland. Dit hangt namelijk erg af van de gemeente. Neem gerust een kijkje en promoot deze site bij mensen, waarvan jij denkt dat die mogelijk dit steuntje in de rug wel kunnen gebruiken.

De site helpt je inzichtelijk te maken op welke fondsen een beroep gedaan kan worden en kan zelfs ondersteunen bij het aanvragen van de regelingen.

Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn! Laten we dit vooral niet vergeten met elkaar.

Binnenkort wordt er een mooi nieuw initiatief gepresenteerd, waarbij de vereniging het principe “hulp aan elkaar”, wil ondersteunen. Samen sta je namelijk sterker dan alleen!