SC Lutten – DVC Dedemsvaart 1-4

Na de 2-0 overwinning tegen FC Ommen vorige week, mochten de mannen van DVC richting sportpark de Kei. SC Lutten won de week ervoor knap van Dieze West met 0-1. Beiden ploegen startten dus met een goed gevoel aan de wedstrijd.
De eerste kans was, zoals zovaak, voor de mannen in het blauw-oranje. Tygo stak Quinten weg, alleen hij strandde op de doelman. Vlak daarna was het Lutten dat van zich af beet, maar de bal belandde op de lat.

Na 13 minuten was het wel raak voor DVC! Een mooie aanval stond aan de basis. Waar Melvin de voorzet van Mick nog op de keeper schoot, was de rebound voor Tygo. 0-1! Hij maakte hiermee zijn eerste goal voor DVC.
Diezelfde Tygo schoot in de 38ste minuut op aangeven van Martijn nog maar eens op doel en wist met zijn linker knalhard het net te vinden! 0-2! Vlak voor rust kreeg SC Lutten een corner. Deze werd binnengewerkt en de stand werd 1-2.
Waar Lutten in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk wist te worden, was de tweede helft iets gelijkwaardiger. DVC wist via Melvin en Quinten nog tweemaal het houtwerk te raken. Echter bleef de 1-3 nog uit.

Een kwartier voor tijd kwam Ben Gerritsen in het veld. Hij liet zijn klasse meteen zien met een heerlijke pass op Quinten. Zolang de bevrijdende 1-3 er nog niet was gemaakt, bleef het uitkijken voor DVC voor de lange ballen van Lutten.
Gelukkig was daar in de 87e minuut de 1-3 van Quinten Prins! De net ingevallen Raemon Knol bleef ijzig kalm en leverde de assist.
In de 90ste minuut had Raemon echter nog een toegift. Hij ontving de bal en kon op de doelman af. Met buitenkant links kon  Dedemsvaarts topscoorder aller tijden afronden! 1-4!
Zaterdag a.s. speelt DVC Dedemsvaart thuis tegen Dieze West, tot dan!