Teams gezocht voor goed-doel-toernooi voor Daan

Dit jaar zetten de sportvrienden van Berkum 9 zich in voor Daan. Middels diverse acties zamelen zij geld in dat voor 100% ten goede komt aan dit doel. In de flyer staat meer informatie hierover.
Voor het toernooi op zaterdag 15 juni zoeken zij nog teams. In totaal is er plek voor 16 teams en op dit moment zijn er  9 aanmeldingen. Er is dus nog plek voor 7 teams en die plekken worden vergeven op basis van aanmelding.
Het toernooi zal starten om 11 uur en de finale wordt rond 17 uur gespeeld. De opzet van het toernooi is dusdanig dat elk team 5 wedstrijden speelt en tot laat in de middag aan het spelen is. Daardoor hoeven teams niet uren te wachten tot de spetterende feestavond start.
Na het toernooi zal de overhandiging van de cheque met de opbrengst van de actie plaatsvinden. En zoals genoemd zal er een feestavond volgen. Tegen betaling kan er ook ingeschreven worden voor een barbecue die €12,50 per persoon zal kosten.
Het zou leuk zijn als er  één (of meerdere) seniorenteams van DVC Dedemsvaart aanwezig kunnen/willen zijn.
Er loopt momenteel ook een veiling, zie www.berkum9.nl/veiling. Daar staan leuke artikelen op waarvan de opbrengst ook naar Daan en zijn familie gaan.
Zus en broer van Daan spelen in de jeugd van DVC Dedemsvaart en het zou mooi zijn als dit doel gesteund wordt!
De flyer kunt u downloaden via deze link: