Voorlopige teamindeling bekend JO09 t/m JO19

Na het “corona-seizoen” van vorig jaar, hebben we afgelopen seizoen, ondanks een tijdelijke onderbreking door corona, een redelijk normaal seizoen gehad. Dankzij het fanatiek doortrainen en het spelen van onderlinge wedstrijden gedurende het seizoen 2020/2021, was iedereen er klaar voor om weer wedstrijden te spelen tegen tegenstanders van buitenaf. We zijn inmiddels aan het einde van het seizoen. Iedereen zit dan ook met smart te wachten op de selectie-indeling voor volgend seizoen. Dit jaar zijn we wat later dan jullie de afgelopen jaren gewend waren. Het proces zoals dit is verlopen is lichten we hieronder verder toe.

Werken met voorselecties richting seizoen 2022/2023 

Vorig seizoen hebben we vooral veel onderlinge wedstrijden kunnen spelen. Dit seizoen is het gelukkig weer anders, waardoor we extra voorselecties konden organiseren voor met name de bovenbouw om de onderlinge verhoudingen tussen spelers van andere lichtingen beter te kunnen beoordelen. Er zijn gesprekken geweest met alle trainers en leiders om tot de voorlopige selecties te komen. De indeling hiervan treffen jullie aan in de PDF-bijlage. 

We hebben geprobeerd de voorlopige indelingen en voorselecties zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk samen te stellen en te laten verlopen. We willen hierbij benadrukken dat de samenstelling van de indeling op basis is van observaties gedurende het gehele seizoen (door trainers, leiders, coördinatoren en hoofd jeugdopleiding). We hebben geprobeerd de voorselecties zo samen te stellen, dat het voor een ieder naar wens is. Ondanks dat realiseren wij ons dat het bekendmaken van de voorlopige selecties zorgt voor blijdschap aan de ene kant en teleurstelling aan de andere kant. 

Vragen/opmerkingen

We willen nogmaals benadrukken dat we de voorlopige selecties zo eerlijk mogelijk hebben proberen samen te stellen, op een wijze dat het zoveel mogelijk naar ieders wens is. De ervaring leert dat dit niet altijd lukt. Mochten er ondanks vermelde toelichting vragen of opmerkingen zijn over de indeling van de voorlopige selecties, dan kunt u contact opnemen met Ab Wessels (onderbouw) via a.wessels@hotmail.com met Jacco Pranger (bovenbouw) via jaccopranger@hotmail.com of met Michael de Vries (overige vragen) via michael@devriespartners.nl. 

Met vriendelijke groet, 

DVC Dedemsvaart,
Namens deze: Ab Wessels, Jacco Pranger, Michael de Vries

Onderbouw
Download indeling JO09-JO12

Bovenbouw
Download indeling JO13-JO19