Vrieling Adviesgroep hoofdsponsor DVC

DVC Dedemsvaart heeft in Vrieling Adviesgroep haar hoofdsponsor gevonden. Het van origine Dedemsvaartse bedrijf is de allereerste hoofdsponsor van de nieuwe fusieclub.

“Een mooiere hoofdsponsor voor onze nieuwe club is in onze ogen niet denkbaar. Vrieling is een toonaangevend regionaal familiebedrijf met vestigingen in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle”, zeggen voorzitters Stefan Mensink en Henk Kobes. “Al vele jaren zijn Vrieling en de verschillende voetbalclubs in Dedemsvaart aan elkaar verbonden. Veel medewerkers en familieleden voetballen in Dedemsvaart en Vrieling draagt het voetbal in Dedemsvaart al jaren een warm hart toe. Nadat de fusie een feit was is Vrieling Adviesgroep gelijk opgestaan om onze relatie door middel van het hoofsponsorschap nog meer glans te geven.”

Trots

Jasper Vrieling, commercieel directeur van Vrieling Adviesgroep over het hoofdsponsorschap: “Ruim 70 jaar geleden begon het voor ons familiebedrijf allemaal in Dedemsvaart. In ons werkgebied bruist het van de verenigingen en activiteiten. Samen in beweging zijn zorgt voor verbinding, samenwerking, ontwikkeling en vitaliteit. Voetballend Dedemsvaart is een prachtige stap verder gekomen door de fusie. Daarom zijn wij vanaf nu trotse hoofdsponsor bij DVC Dedemsvaart, de nieuwe club waar veel van onze medewerkers en relaties actief zijn. Ook de jeugd vergeten we niet en daarom hebben we ervoor gekozen om naast het hoofdsponsorschap van DVC Dedemsvaart, de junioren onder de 8 jaar en de Champions League (onder de 7 en 6 jaar) te blijven ondersteunen. Dit was een nadrukkelijke wens van mijn vader Wim en mijn oom Gerrit Jan, want de jeugd heeft immers de toekomst.”

Jasper Vrieling (Commercieel Directeur) en Camiel Slot (Commercieel Directeur Particulieren) van Vrieling Adviesgroep ondertekenden op het kantoor in Dedemsvaart het contract voor de komende 4 jaar met voorzitters Henk Kobes (DVC Dedemsvaart), Stefan Mensink (DVC Dedemsvaart) en Thomas Snoeijer (Businessclub Dedemsvaart). Fernando Buitenhuis (Directeur Assuradeurenbedrijf) ontbreekt op de foto.