Week van de sport – wandelvoetbal in Dedemsvaart

  1. Op dinsdagmiddag komen we om 13.30 uur bij elkaar voor een kopje koffie en eventueel voor wat mededelingen of vraagstelling. De tijd kan eventueel wat worden opgeschoven.
  2. Het is fijn, maar ook praktisch als mogelijke liefhebbers, toekomstige wandelvoetballers m/v, zich van te voren melden, maar spontaan komen levert ook geen problemen op. Liefhebbers uit Balkbrug  of Slagharen zijn ook van harte welkom. Melden bij Alle Pijlman: ajpijlman@kpnmail.nl. Een paar stevige stappers of trimschoenen met een shirt en een sportbroek zijn eerst voldoende. Je kunt een maand uitproberen, bevalt het je dan word je lid van DVC Dedemsvaart. Zo niet, dan nemen we afscheid, geen probleem.
  3. Iedereen kan meedoen en kan altijd worden ingedeeld. Het spel wordt gespeeld met 6 x 6 en we kunnen ook twee wedstrijden organiseren.
  4. Als je 60 of ouder bent en je hebt enige ervaring met het voetballen (gehad), dan kun je onze man of vrouw zijn. Nu nemen er twee vrouwen deel aan walking football.
  5. Wandelvoetbal: het is voetbal van 6 tegen 6 op een veld van pakweg 40 x 20 meter, waarbij je niet hard mag lopen, wel snel wandelen en moe worden en dat word je, de bal mag niet hoger komen dan heuphoogte, je mag geen lichamelijk contact maken tijdens het voetbal en je pas mag scoren op de helft van de tegenstander. Geen moeilijk spel dus!
  6. De bijeenkomst is elke dinsdagmiddag om 13.30 uur. Je bent van harte welkom om met ons te voetballen en het daarna – als het goed gaat – een maand uit te proberen. Na afloop kan er gedoucht worden en drinken we een drankje in de kantine. Wandelvoetbal is een prima activiteit om fit te worden en te blijven.

We zien je graag dinsdagmiddag op het sportpark!